طرح درجه بندی نانوایی های آذربایجان شرقی از دهه فجر امسال به صورت رسمی اجرا می شود.

نشست آرد و نان آذربایجان شرقی

نشست آرد و نان آذربایجان شرقی

به گزارش  نبض سخن، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان شرقی در نشست آرد و نان استان گفت: درجه بندی نانوایی ها از یک تا ۳، به منظور بهبود کیفیت نان، کاهش دورریز انواع نان، ایجاد رقابت میان نانوایان و در مجموع افزایش سلامت افراد جامعه انجام می شود و تلاش می کنیم دهه فجر امسال این طرح به مرحله اجرا درآید.

علی جهانگیری در خصوص افزایش قیمت نان همزمان با اجرای طرح درجه بندی نانوایی های استان گفت: هم اینک تصمیمی برای افزایش قیمت نان گرفته نشده است، اما از آنجایی که درجه بندی نانوایی ها بر اساس کیفیت، نحوه پخت، بهداشت فردی و همچنین بهداشت محیط انجام می شود، علاوه بر تشویق نانوایان، از آنها حمایت های لازم هم انجام خواهد شد.
ابوالحسن زاده، مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۸ هم در این نشست، داشتن پروانه کسب، استفاده از مواد اولیه و خمیر مایه استاندارد، وضع بهداشت فردی و محیطی نانوا و نانوایی، داشتن مهارت شغلی و همچنین مدرک دانشگاهی را از جمله شاخص های مدنظر در درجه بندی نانوایی های استان اعلام کرد.

اشتراک این خبر در :